Felnémet blogja

Felnémet városrész hírei, programjai, lehetőségei. Ha szeretnél a Felnémeten történtekről hírt kapni vagy szeretnél Te hírt küldeni, programot ajánlani, akkor jelentkezz az "Együtt Felnémetért!" levelezőlistára.

Adó 1% felajánlás

Képriport a IV. Lecsófőző Fesztiválról

Dósa Tibor királyi főszakács köszönti a résztvevőket.JPG

 

Indafotó képek


flash counter

Címkék

Címkefelhő

Utolsó kommentek

Egri zöld blog

Nincs megjeleníthető elem

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Dr. Menyhártné Szövérfi Katalin - Jobbik Magyarorazágért Mozgalom

2010.10.01. 10:09 vany

Dr. Menyhártné Szövérfi Katalin vagyok, a Jobbik egri 12.sz.választókerület önkormányzati képviselőjelöltje.
1963 január havának 25. napján láttam meg a napvilágot, Erdélyország közepében, Marosvásárhelyen, ahol 27 éves koromig éltem, kétgyermekes parasztszármazású családban. Itt tanultam építészetet szakközépiskolában majd betegápolást egy nővérképző iskolában.

1990-ben a forradalom idején, miután összeverekedtünk a románokkal néhai Sütő András bátyámmal az élen, hogy lelkem nyugalmat leljen, eljöttem otthonról. A térképre nézve, hogy legyen erdő is, szántó is, Egerre esett a választás s így lett ez a város második hazám. Van annak már jó 15 éve, hogy nem "román orvosként”, hanem nevünket használva emlegetnek és lett meleg és édes e Hon. Eltelt 20 év, a fiamat Andrást, ősszel a református teológiára indítjuk, kislányom Krisztina másodikos lesz a Dobó István Gimnáziumban.
2008 december 12-én lettem a Jobbik Magyarországért Mozgalom tagja, miről szentül hiszem, hogy a legjobb hely, ahol dolgozhatok nemzetemért, régi nagy Magyarország minden szegletéért.

A legalkalmasabb hivatalos út a képviselői státusz, hogy közvetlen környezetemet segítsem. Soha nem fogok ígéreteket tenni. Ami a munkámat illeti, a bizalmuk megnyerése esetén, de minden erőmmel, tehetségemmel és hű magyar eltökéltségemmel arra törekszem, hogy az időszerű gondokat megoldjuk, panaszokat orvosoljuk és a lehető legjobb körülményeket megteremtsük a méltóságteljes, szép életért. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy tetszik a volt fűrészüzem árokpartján az embermagasságú gaz, de azért kell dolgoznunk, hogy vesszen a konkoly és ne csak a főutcán teremjen térkő. Jó lenne végre, ha az egyszerű emberek is újra magukénak éreznék Egert és nem csak pénzért teremne babér.
Íme ezért, egy szebb jövőért szeretnék dolgozni.

Szólj hozzá!

Címkék: önkormányzati választások dr. menyhártné szövérfi katalin

A bejegyzés trackback címe:

https://felnemet.blog.hu/api/trackback/id/tr762336475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása