Felnémet blogja

Felnémet városrész hírei, programjai, lehetőségei. Ha szeretnél a Felnémeten történtekről hírt kapni vagy szeretnél Te hírt küldeni, programot ajánlani, akkor jelentkezz az "Együtt Felnémetért!" levelezőlistára.

Adó 1% felajánlás

Képriport a IV. Lecsófőző Fesztiválról

Dósa Tibor királyi főszakács köszönti a résztvevőket.JPG

 

Indafotó képek


flash counter

Címkék

Címkefelhő

Utolsó kommentek

Egri zöld blog

Nincs megjeleníthető elem

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Családi nap a felnémeti Gondozási Központban

2010.11.23. 14:55 vany

2010.11.12-én újra megrendezték számunkra a Felnémeti Gondozási Központ dolgozói a Családi napot.
Tavaly indult útjára a hagyományteremtő program, ahol családtagjaink megismerkedhettek az intézmény belső életével.
Láthatták, hogy milyen körülmények közt töltjük el a szabadidőnket, és tájékoztatást kaptak az igénybe vehető szolgáltatásokról.
Az idén más jellegű volt a délután, mivel a szervezők a programba beépítették a kerek házassági évfordulójukat ünneplő házaspárok köszöntését is.

Kormos Gézáné – Jolika néni és Kormos Géza 50., míg Macsinka Károlyné – Irénke néni és Macsinka Károly a 60. házassági évfordulójukat ünnepelték.

A program első részében a dolgozók által készített kis filmet láthattuk és hallhattuk.
Féltve őrzött családi fotókból és a gondozási központban megrendezett programokon készült fényképekből állítottak össze egy 10-15 perces zenés DVD filmet. A két ünnepelt házaspár, hozzátartozóik és mi is megkönnyeztük. A vetítés után a Családsegítő Intézet vezetése nevében Diószegi Lajosné, az intézmény szakmai igazgató helyettese köszöntötte a meghatódott házaspárokat.
Mi, klubtagok, pezsgővel koccintottunk egészségükre és jó kívánságainkkal halmoztuk el őket. Nagyon jó érzés volt együtt látni őket, és hogy, mi is részesei lehettünk felhőtlen örömüknek.
A folytatásban Kormos Gézáné – Jolika néni és unkája Kormos Kitti egy fergeteges operett műsorral kedveskedett nekünk. Jolika néni korát meghazudtolva vette fel a ritmust unokájával, aki büszkén állt nagymamája oldalán. Hihetetlen produkció volt.
Egy kis szünet után a Pásztorvölgyi Iskola növendékei, pár perc erejéig, elénk varázsolták a Rock and Roll világát. A hangulat leírhatatlan volt, mindenki elismerő tapssal jutalmazta a gyerekek produkcióját.
A következő műsorszám pedig feltette a koronát a délutánra, hiszen a gondozási központ Pacsirta Dalköre újra előadta nekünk a KI-MIT-TUD- on hatalmas sikert aratott zenés színdarabot, „Táboroznak a felnémeti úttörők” címmel.
Mi a családtagjainkkal együtt végig énekeltük velük, a fiatalságunkat felidéző mozgalmi dalokat. Nagyon büszkék vagyunk erre a lelkes kis csapatra.
A program végén közösen vettük birtokba a gusztusosan megterített svéd asztalt.
Sokféle süteményt hoztak a klubtagok, bőven talált mindenki kedvére valót.
Az édességek mellett jó étvággyal fogyasztottuk el a frissen készített fasírt golyókat, lágy, puha kenyérrel.
Az uzsonna után jót mulattunk, táncoltunk, énekeltünk, míg a végére teljesen elfáradtunk.
Folytatjuk tovább 2011-ben!!!!!

A rendezvény támogatói:

  • Molnár Both Kft. ( 3300, Eger Bem tábornok út 3.)
  • Bíró József (zenész)

Hálás szívvel köszönjük nekik, hogy hozzájárulásukkal, önzetlen segítségükkel még emlékezetesebbé tették számunkra ezt a délutánt.

Családsegítő Intézet Felnémeti Gondozási Központ Idősek klubjának tagjai

A képre kattintva megnézheti a galériát!


Szólj hozzá!

Címkék: galéria felnémeti gondozási központ

A bejegyzés trackback címe:

https://felnemet.blog.hu/api/trackback/id/tr392468067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása