Felnémet blogja

Felnémet városrész hírei, programjai, lehetőségei. Ha szeretnél a Felnémeten történtekről hírt kapni vagy szeretnél Te hírt küldeni, programot ajánlani, akkor jelentkezz az "Együtt Felnémetért!" levelezőlistára.

Adó 1% felajánlás

Képriport a IV. Lecsófőző Fesztiválról

Dósa Tibor királyi főszakács köszönti a résztvevőket.JPG

 

Indafotó képek


flash counter

Címkék

Címkefelhő

Utolsó kommentek

Egri zöld blog

Nincs megjeleníthető elem

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Felnémeti Civilház házirendje

2013.10.08. 11:09 vany

  1. A Felnémeti Civilház a felnémeti lakosság minden rétegének művelődését, szabadidejének hasznos eltöltését szolgálja, valamint a társasági élet kulturált feltételeit hivatott biztosítani.

  2. A Civilház a Felnémeten működő civil és az önkéntesen szerveződő szervezetek számára térítésmentesen biztosít helyiségeket, illetve technikai eszközöket. Ezeket rendeltetésüknek megfelelően kell használni. Az eszközök és helyiségek épségéért az igénybevevő szervezet vezetője felel az igénybevétel időtartama alatt.

  3. A 2. pontban megjelölteken kívül egyéb szervezetek, magánszemélyek a Civilház termeit és technikai felszerelését térítési díj ellenében vehetik igénybe. A díjszabást a 2. számú melléklet tartalmazza.(projektor,írásvetítő,videó magnó, kihangosítás)

  4. Az intézmény közösségi célokat szolgál, ezért védelme, berendezéseinek és felszereléseinek anyagi felelősséggel történő használata, a tisztaság és a rend megóvása minden látogatónak érdeke és kötelessége.

  5. A Civilház helyiségeinek igénybevételi szándékát, illetve annak változását az igénybevételt megelőző hét szerda 12⁰⁰-ig kell jelezni (06-30/393-12-16).

  6. A gondozási központ vezetője heti rendszerességgel ütemtervet készít, amelyet minden hét péntek 14⁰⁰-ig kifüggeszt, időpont és szervezet megjelöléssel, az aulában található faliújságra.

  7. Az aulában található faliújságra civilszervezetek információs anyagai nem függeszthetők ki.  Az emeleten elhelyezett faliújságra csak a civil szervezetek tevékenységével kapcsolatos, azok feladatkörébe illő információs, tájékoztató anyag függeszthető ki, a mindenkor érvényes reklámmal kapcsolatos törvény előírásai szerint. A kifüggesztésre kerülő anyagok idő lejárta utáni eltávolítása az adott civil szervezet vezetőjének feladata.

  8. A Civilház kulcsainak átvétele és átadása az előzetesen bejelentett igény szerint, átvételi elismervény kitöltése ellenében történhet. Az intézmény kulcsainak átvételére és átadására az igénylő szervezet vezetője jogosult. A kulcsok a program napján, a rendezvény előtt maximum 2 órával vehetők át. A kulcsok visszajuttatására a program másnapján 8³⁰ - 9⁰⁰-ig van lehetőség. A kulcs átvételekor kerül sor a takarítás, eszközök, berendezések meglétének ellenőrzésére is. Hétvégi program megrendezése esetén a kulcsok átvételére péntek 15⁰⁰ - 15³⁰, átadására hétfőn 8³⁰ - 9⁰⁰- között kerülhet sor.

  9. Ügyelni kell az intézmény gazdaságos és takarékos működésére. ( pl.: villany, víz, gáz, stb.)

  10. Az általános tűzrendészeti és balesetvédelmi előírások betartása mindenki számára kötelező. Tilos az épületbe élő állatotokat, kerékpárt, tűzveszélyes eszközt és általában másokat zavaró dolgokat behozni. A Civilház előtt tárolt járművekért az intézmény felelősséget nem vállal.

  11. A Civilház épületéből a használati eszközök kivitele, eltulajdonítása, rongálása gondatlan kezelése tilos.

  12. A látogatók észrevételeiket, javaslataikat, panaszaikat a gondozási központ vezetőjének vagy helyettesének adhatják elő.

  13. A házirend szabályait szándékosan megsértőket, rongálókat, az emberi együttélés normáit be nem tartó egyéneket, szervezeteket a gondozási központ vezetője figyelmezteti, súlyosabb esetben az intézmény igénybevételétől a Civilház működtetője eltilthatja.

  14. Nemdohányzók védelmére kiadott 1999. évi XLII. törvény alapján, az épületben és az épület 5 méteres körzetén belül TILOS A DOHÁNYZÁS!

  15. Jelen házirend minden civil és önkéntesen szerveződő szervezetre érvényes, amit látható helyre kell kifüggeszteni. A házirend megismerését az 1. számú melléklet tartalmazza.

Eger, 2013.

jóváhagyta:
Jékli Sándor
Családsegítő Intézet igazgató

Helyiség bérleti díjak:

  • klubterem: 3.500 ft./óra
  • számítógépes terem: 2.000 ft/óra
  • iroda:2.000 ft/óra
  • Amennyiben a programhoz a Családsegítő Intézet informatikusa szükséges, úgy a helyiségek bérleti díja + 1.000 ft/óra.
  • A fénymásolás díja 10ft./oldal

komment

Címkék: házirend felnémeti civil ház felnémeti gondozási központ

A bejegyzés trackback címe:

https://felnemet.blog.hu/api/trackback/id/tr625555848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása