Felnémet blogja

Felnémet városrész hírei, programjai, lehetőségei. Ha szeretnél a Felnémeten történtekről hírt kapni vagy szeretnél Te hírt küldeni, programot ajánlani, akkor jelentkezz az "Együtt Felnémetért!" levelezőlistára.

Adó 1% felajánlás

Képriport a IV. Lecsófőző Fesztiválról

Dósa Tibor királyi főszakács köszönti a résztvevőket.JPG

 

Indafotó képek


flash counter

Címkék

Címkefelhő

Utolsó kommentek

Egri zöld blog

Nincs megjeleníthető elem

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ösztöndíjasok országjárása

2013.11.07. 06:22 vany

A "Menjünk együtt!" Felnémeti tanulói hálózat ("Svájci ösztöndíjprogram") keretében 2013. október 26-án az őszi szünetet kihasználva háromnapos országjárásra indultak a programban résztvevő ösztöndíjas fiatalok. A célállomás Sárospatak és Nyíregyháza volt, de útközben több érdekes helyen is megállt a csoport.

Osztondijasok_orszagjarasa_Szeta.jpgA 32 felső tagozatos és középiskolás tanuló a SZETA Egri Alapítványának ösztöndíjprogramjában vesz részt. A projekt tevékenységeinek egyike az országjárás, amelynek során a fiatalok Magyarország nevezetességeivel ismerkednek meg, kimozdulva így egy kicsit megszokott környezetükből. Ezzel ismereteik és élményeik is bővülnek, kapcsolataik egymással és mentoraikkal mélyülnek. Az első állomás Lillafüred volt, rövid sétával és a Szent István barlang meglátogatásával. A csoport útban Miskolc felé megállt a diósgyőri várnál, majd az Egyetemváros következett, ahol egy amerikai focimérkőzésbe pillanthattak bele. Rövid belvárosi séta után Tokaj felé vették az irányt. Sokan először látták a Bodrog és a Tisza  találkozását, illetve Tokaj híres városát. Az ösztöndíjasok estére érkeztek meg szállásukra, a sárospataki főiskola kollégiumába. A program második napján a sárospataki Rákóczi várat járták be, ebéd után pedig a világörökség részeként ismertté vált Megyer-hegyi tengerszemhez kapaszkodtak föl. Az országjárás harmadik napján Nyíregyháza következett, ahol a társaság egyik része a fürdőzést, másik része a vadasparki élményeket választotta. Minden ösztöndíjasunknak köszönjük a részvételt, a programok folyatódnak!

Az országjáráson készült képek megtekinthetők itt>>>
forrás: http://szetaeger.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: szeta egri alapítványa

A bejegyzés trackback címe:

https://felnemet.blog.hu/api/trackback/id/tr815617019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása