Felnémet blogja

Felnémet városrész hírei, programjai, lehetőségei. Ha szeretnél a Felnémeten történtekről hírt kapni vagy szeretnél Te hírt küldeni, programot ajánlani, akkor jelentkezz az "Együtt Felnémetért!" levelezőlistára.

Adó 1% felajánlás

Képriport a IV. Lecsófőző Fesztiválról

Dósa Tibor királyi főszakács köszönti a résztvevőket.JPG

 

Indafotó képek


flash counter

Címkék

Címkefelhő

Utolsó kommentek

Egri zöld blog

Nincs megjeleníthető elem

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Új autóbusz megálló az Alvégi utcában

2015.01.29. 23:23 vany

   Pár évvel ezelőtt átalakult az autóbusz közlekedés Felnémeten – azóta a 14-es járat is betér a Pásztorvölgybe.

   Ez a járat nem fordul meg a Béke úton, hanem folytatja útját az Alvégi utcán keresztül. Bármelyik irányba halad – Lajosváros felé vagy a Bervába – túl hosszú az út a Béke úti megállóhelytől a következő megállóhelyig (Egri út illetve a Fűrészüzem). Célszerű volt tehát egy új megállóhelyet közbeiktatni.
    Ezt támasztotta alá a környéken lakó emberek kérése is. Az Alvégi utca, Béke utca eleje, Boross Endre utca, Nagylaposi út, a József Attila utca lakói 120 aláírás gyűjtöttek össze, és kérvényezték, hogy létesüljön új megállóhely.


    Tavaly, hosszas gondolkodás eredményeképpen sikerült a buszmegálló helyét kijelölni, megterveztetni, és elkezdeni az építkezést.
    Kissé elhúzódott a munka, mert amellett, hogy az engedélyekre várni kell, minden közterületen zajló építkezést meg kell előzni egy régészeti feltárásnak is. Mára sikerült befejezni és használatba adni.
    Az Agria Volán felvette az új buszmegállót a menetrendbe, kihelyezték a táblákat, a menetrendet és
2015. január 26-án üzembe helyezték.
A 14-es járat azóta, akármilyen irányba halad, megáll ebben a megállóban. Ez megkönnyíti az itt élők életét, nem kell a Béke utca végére vagy a Kovács Jakab utcára kigyalogolni, hanem az új buszmegállóban fel lehet szállni a buszra.

   Bárcsak minden kérésünk ilyen gyorsan teljesülne!

   Forrás: Rázsi Botond alpolgármester, a 15-ös körzet képviselője

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://felnemet.blog.hu/api/trackback/id/tr597135155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása