Felnémet blogja

Felnémet városrész hírei, programjai, lehetőségei. Ha szeretnél a Felnémeten történtekről hírt kapni vagy szeretnél Te hírt küldeni, programot ajánlani, akkor jelentkezz az "Együtt Felnémetért!" levelezőlistára.

Adó 1% felajánlás

Képriport a IV. Lecsófőző Fesztiválról

Dósa Tibor királyi főszakács köszönti a résztvevőket.JPG

 

Indafotó képek


flash counter

Címkék

Címkefelhő

Utolsó kommentek

Egri zöld blog

Nincs megjeleníthető elem

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Környezetvédelmi Oktatóközpont Óvodai Munkacsoportjának 12. országos találkozója Egerben

2011.05.21. 10:47 vany

Ebben az évben  Eger adott otthont a KOKOSZ óvodai munkacsoportja találkozójának április 29-30-án. A kétnapos konferencia házigazdája a Bervavölgyi Óvoda, az egri Tűzliliom Oktatóközpont bázisóvodájának nevelőtestülete volt.
Az ország több pontjáról, az oktató központok óvodáiból negyven fő óvónő, környezeti nevelő érkezett, hogy megbeszéljék az elmúlt év eseményeit, a jövő évi terveket, hogy bővítsék szakmai ismereteiket, s nem utolsó sorban megismerjék ezt a gyönyörű várost, és környékét.
Az érkező vendégek fogadásának és regisztrációjának az Egri Civil Ház adott helyet. A regisztráció után az érdeklődő óvónők megtekinthették az Eszterházy K. Főiskola által rendezett Botanika hete c. programot, kiállítást és vásárt a Dobó téren. A szakmai rendezvény hivatalos része a Városházán vette kezdetét, ahol Rázsi Botond alpolgármester köszöntötte a környezetvédő óvodapedagógusok csapatát, és tájékoztatást adott Eger város környezetvédelmi tevékenységéről, Eger zöld beruházásairól. Ballagó Zoltán, az Oktatási, Kulturális, Sport és Ifjúsági Iroda vezetője Eger intézményhálózatáról, jövőbeli terveiről beszélt.
 

Szólj hozzá!

Címkék: környezetvédelem bervavölgyi óvoda

A bejegyzés trackback címe:

https://felnemet.blog.hu/api/trackback/id/tr752921022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása