Felnémet blogja

Felnémet városrész hírei, programjai, lehetőségei. Ha szeretnél a Felnémeten történtekről hírt kapni vagy szeretnél Te hírt küldeni, programot ajánlani, akkor jelentkezz az "Együtt Felnémetért!" levelezőlistára.

Adó 1% felajánlás

Képriport a IV. Lecsófőző Fesztiválról

Dósa Tibor királyi főszakács köszönti a résztvevőket.JPG

 

Indafotó képek


flash counter

Címkék

Címkefelhő

Utolsó kommentek

Egri zöld blog

Nincs megjeleníthető elem

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Felnémetet is érinti az új egri helyijárat vonalhálózat és a menetrendi struktúra terve

2011.07.19. 19:23 vany

Július második felében párbeszédet kezdeményez az egri polgárokkal Eger önkormányzata és az Agria Volán Zrt. A téma a helyi buszos vonalhálózat megújítása. Alapos felmérés és szakmai munka után készült el az a tervezet, melyet most társadalmi vitára bocsájtunk. Ismerjék meg az anyagot, és kérjük, vegyék fel a kapcsolatot önkormányzati képviselőjükkel, írják meg véleményüket, észrevételeiket az egribuszok@ph.eger.hu címre, valamint vegyenek részt július 25-én, hétfőn tartandó lakossági fórumunkon, a Városháza dísztermében! Itt találkozhatnak a vonalhálózat kidolgozásában oroszlánrészt vállaló Széchenyi István Egyetem Közlekedési Tanszék, az Agria Volán szakértőivel és Eger Megyei Jogú Város vezetőivel, illetékes szakembereivel is.

A terv Felnémet buszjáratait is érinti. A felnémeti lakosok által kitöltött kérdőívekben tucatszor olvashattuk, hogy nincsenek megelégedve a felnémeti buszjáratokkal. Most van rá lehetőség, hogy elmondják véleményüket, hát tegyék meg!

Röviden megpróbálom összefoglalni azokat a változásokat, ami Felnémetet érinti:


Alapjában véve elkülönítették a nappali és az éjszakai közlekedést.
18 és 18/a járatok:
Nappal egymást kiegészítve járnának a Pásztorvölgybe, a végállomásuk az Agroker lenne, útvonaluk pedig a régi 5-ös busszal egyezne meg. A 18 és 18/a járatok gyakorlatilag a régi 8 és 8/a járatoknak felelnek meg, annyi változással, hogy nem az Ipari Parkig, hanem az Agrokerig közlekednének.

10, 10/a járatok:
Nappal változatlanul a Bervába közlekednek azzal a különbséggel, hogy a 10-es járat a Pásztorvölgybe és a Bervába is közlekedne és az Agroker (Ipari Parkon át), illetve Berva lenne a végállomása. A 9-es járatot váltaná ki a 10-es busz.

14-es járat:
A busz végállomása szintén az Agroker lenne, útvonala viszont az 5-ös járattal egyezne meg.

Este 8 órától a Pásztorvölgyből a 98-as járat közlekedne az Agrokerig a régi 5-ös busz vonalán, a Bervából pedig a 94-es busszal lehetne eljutni a Mezőgépig.

Itt megtekintheti a részletes tervet>>>

komment

Címkék: buszmenetrend

A bejegyzés trackback címe:

https://felnemet.blog.hu/api/trackback/id/tr793081075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása