Felnémet blogja

Felnémet városrész hírei, programjai, lehetőségei. Ha szeretnél a Felnémeten történtekről hírt kapni vagy szeretnél Te hírt küldeni, programot ajánlani, akkor jelentkezz az "Együtt Felnémetért!" levelezőlistára.

Adó 1% felajánlás

Képriport a IV. Lecsófőző Fesztiválról

Dósa Tibor királyi főszakács köszönti a résztvevőket.JPG

 

Indafotó képek


flash counter

Címkék

Címkefelhő

Utolsó kommentek

Egri zöld blog

Nincs megjeleníthető elem

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Újra indult a Felnémeti Esték programsorozat

2012.11.04. 22:00 vany

A hosszúra nyúlt és napsütéses vénasszonyok nyara után lassan beköszönt az ősz és a tél is markánsan jelezte már közeledtét.

A Felnémeti Kerekasztal október eleji ülésén döntött arról, hogy újra lendületet ad a múlt évben elindított Felnémeti Esték sorozatnak, sőt kiállító térként is igénybe veszi a Civil Házként ismert közösségi teret.

Filozófia a hétköznapokra címmel hirdettünk együttlétet október utolsó péntek estéjén a Felnémeti Gondozási Központban. Az előadás előhírnöke volt az a kiállítás, amely a környezet – épített és természetes – és az ember kapcsolatáról szól, néhány gondolat kíséretében.

Különböző gyógyteák, házi pogácsa és sütemény, érdeklődő emberek jöttek össze ezen az estén, hogy egyrészt meghallgassák az Új Akropolisz Kulturális Közhasznú Egyesületet képviselő Kassai Zitát, másrészt pihenjenek, töltődjenek az egész heti rohanás után. De vajon hova ez a rohanás, mire föl a hajtás, hol marad a harmónia, mi is az élet, az egyes ember életének értéke és értelme? A laikus közönség erre kereste a választ az előadó keretet adó felvetéseivel.
Kibékültünk-e már magunkkal, a másikkal? Társas lényként tudunk-e együttműködni embertársainkkal, visszatalálunk-e a természethez, amelyet oly nagyon és sokan le akarnak mindenáron győzni?
Érdeklődőknek ajánljuk: www.ujakropolisz.hu

Közös, jókedvű, elgondolkodtató találkozás volt, amelyről mindenki vitt magával valamit.
A behallatszó mulatós zene-bona is kedves emlék marad a hazafelé úton.
A találka ismét megerősítő volt abban, hogy helyben, együtt tudunk és érdemes tenni.  

Köszönjük Baloghné Berecz Krisztinának, aki helyet adott a rendezvénynek és Rigó Istvánnak, aki gyógyteáival kényeztette az est vendégeit.

Szólj hozzá!

Címkék: felnémeti civil kerekasztal felnémeti esték új akropolisz kulturális közhasznú egyesület

A bejegyzés trackback címe:

https://felnemet.blog.hu/api/trackback/id/tr784889281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása