Felnémet blogja

Felnémet városrész hírei, programjai, lehetőségei. Ha szeretnél a Felnémeten történtekről hírt kapni vagy szeretnél Te hírt küldeni, programot ajánlani, akkor jelentkezz az "Együtt Felnémetért!" levelezőlistára.

Adó 1% felajánlás

Képriport a IV. Lecsófőző Fesztiválról

Dósa Tibor királyi főszakács köszönti a résztvevőket.JPG

 

Indafotó képek


flash counter

Címkék

Címkefelhő

Utolsó kommentek

Egri zöld blog

Nincs megjeleníthető elem

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Dr. Menyhártné Szövérfi Katalin - Jobbik Magyarorazágért Mozgalom

2010.10.01. 10:09 vany

Dr. Menyhártné Szövérfi Katalin vagyok, a Jobbik egri 12.sz.választókerület önkormányzati képviselőjelöltje.
1963 január havának 25. napján láttam meg a napvilágot, Erdélyország közepében, Marosvásárhelyen, ahol 27 éves koromig éltem, kétgyermekes parasztszármazású családban. Itt tanultam építészetet szakközépiskolában majd betegápolást egy nővérképző iskolában.

1990-ben a forradalom idején, miután összeverekedtünk a románokkal néhai Sütő András bátyámmal az élen, hogy lelkem nyugalmat leljen, eljöttem otthonról. A térképre nézve, hogy legyen erdő is, szántó is, Egerre esett a választás s így lett ez a város második hazám. Van annak már jó 15 éve, hogy nem "román orvosként”, hanem nevünket használva emlegetnek és lett meleg és édes e Hon. Eltelt 20 év, a fiamat Andrást, ősszel a református teológiára indítjuk, kislányom Krisztina másodikos lesz a Dobó István Gimnáziumban.
2008 december 12-én lettem a Jobbik Magyarországért Mozgalom tagja, miről szentül hiszem, hogy a legjobb hely, ahol dolgozhatok nemzetemért, régi nagy Magyarország minden szegletéért.

A legalkalmasabb hivatalos út a képviselői státusz, hogy közvetlen környezetemet segítsem. Soha nem fogok ígéreteket tenni. Ami a munkámat illeti, a bizalmuk megnyerése esetén, de minden erőmmel, tehetségemmel és hű magyar eltökéltségemmel arra törekszem, hogy az időszerű gondokat megoldjuk, panaszokat orvosoljuk és a lehető legjobb körülményeket megteremtsük a méltóságteljes, szép életért. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy tetszik a volt fűrészüzem árokpartján az embermagasságú gaz, de azért kell dolgoznunk, hogy vesszen a konkoly és ne csak a főutcán teremjen térkő. Jó lenne végre, ha az egyszerű emberek is újra magukénak éreznék Egert és nem csak pénzért teremne babér.
Íme ezért, egy szebb jövőért szeretnék dolgozni.

komment

Címkék: önkormányzati választások dr. menyhártné szövérfi katalin

A bejegyzés trackback címe:

https://felnemet.blog.hu/api/trackback/id/tr632336475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása