Felnémet blogja

Felnémet városrész hírei, programjai, lehetőségei. Ha szeretnél a Felnémeten történtekről hírt kapni vagy szeretnél Te hírt küldeni, programot ajánlani, akkor jelentkezz az "Együtt Felnémetért!" levelezőlistára.

Adó 1% felajánlás

Képriport a IV. Lecsófőző Fesztiválról

Dósa Tibor királyi főszakács köszönti a résztvevőket.JPG

 

Indafotó képek


flash counter

Címkék

Címkefelhő

Utolsó kommentek

Egri zöld blog

Nincs megjeleníthető elem

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

KI-MIT-TUD a Városházán

2010.11.03. 12:00 vany

2010.10.15.-én immáron 12. alkalommal, az idősek hónapja program részeként került megrendezésre a város szintű vetélkedő. Az Egri Családsegítő Alapítvány és az önzetlen szponzorok segítségével újra színvonalas volt a verseny.
A Családsegítő Intézet gondozási központjainak klubtagjai, a Petőfi úti Idősek Otthonának és a Bervavölgyi Idősek otthonának lakói nevezhettek be erre a nemes küzdelemre.
A versenyzők és a szurkoló tábor déli 12 óra után már izgatottan készülődött, a megmérettetésre. Nagyon sok, szám szerint 40 műsorszám szerepelt a forgatókönyvben.
Hamar benépesült a terem, sokan a rég nem látott ismerősöket üdvözölték. 1230 kor elkezdődött a verseny, a résztvevők egyéni, páros és csoportos előadásokra nevezhettek be. Hallhattunk nótákat, csárdásokat, verseket, anekdotákat. Egy előadás részeként életre kelt Ludas Matyi története is.
A délután folyamán a Felnémeti Gondozási Központ Pacsirta dalköre pár perc erejéig elénk varázsolta ifjúságunk emlékeit „Táboroznak a felnémeti úttörők” címmel.
Kórus kategóriában az Idősek Otthonainak lakói fergeteges menyecske dalokat, csárdásokat gyűjtöttek egy csokorba.
A hangulat leírhatatlan volt, hiszen mindenki egy emberként szurkolt mindenkinek.
A verseny így átváltozott egy jókedvű búfelejtő délutánná.
A nagy létszámra való tekintettel két részletben lehettünk tanúi a hosszú felkészülési időt igénylő produkcióknak. A szünetben jó ízűen fogyasztottuk el a friss, finom pogácsát, az almát és az üdítőket.
A klubtagjaink közül egyéni előadóként Kormos Gézáné, Jolika néni és Fügedi Józsi bácsi 2-2 nótával örvendeztették meg a közönséget, míg Kocsor István egy Váci Mihály verset adott elő. Mindhárman hatalmas sikert arattak.
A verseny végén a zsűrire várt a nehéz döntés, hogy értékelje az előadásokat.
Nehéz helyzetben voltak, amit mi sem bizonyít jobban, hogy- elmondásuk alapján - sokat tanakodtak. Mi a döntésre várva jól szórakoztunk énekeltünk, táncoltunk, ettünk – ittunk.
A Felnémeti Gondozási Központ klubtagjai is büszkék lehetnek magukra, hiszen a Pacsirta Dalkör elhozta az I. helyezést kórus kategóriában. Szóló ének kategóriában Fügedi Józsi bácsi I., Kormos Gézáné, Jolika néni III. helyezést ért el. Kocsor István vers ér próza kategóriában II.helyen végzett.
Elismerésként szép csomagot és oklevelet vehettek át Dr. Palotai Zsuzsannától az Egészségügyi, Szociális és Családvédelmi Iroda vezetőjétől és Törőcsikné Király Margittól a Bervavölgyi Idősek otthonának vezetőjétől.
„Gratulálunk!!!”
Egyben az is fontos, hogy ezen a vetélkedőn nincsenek vesztesek csak nyertesek, hiszen óriási eredmény a korral, betegségekkel dacolva és újat tanulni, és büszkén kiállni a kortársak elé. Heteken, hónapokon át készülni a megmérettetésre, egyre nagyobb izgalommal és lelkesedéssel.
Minden részvevőnek csak gratuláció, dicséret és bíztatás jár.
„SZÉP VOLT, ÉS JÖVŐRE ÚJRA TALÁLKOZUNK!”

Családsegítő Intézet - Felnémeti Gondozási Központ
Idősek klubjának szurkoló tábora


A képek itt tekinthetők meg>>>

Szólj hozzá!

Címkék: ki mit tud? felnémeti gondozási központ idősek bervavölgyi otthona

A bejegyzés trackback címe:

https://felnemet.blog.hu/api/trackback/id/tr892419351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása