Felnémet blogja

Felnémet városrész hírei, programjai, lehetőségei. Ha szeretnél a Felnémeten történtekről hírt kapni vagy szeretnél Te hírt küldeni, programot ajánlani, akkor jelentkezz az "Együtt Felnémetért!" levelezőlistára.

Adó 1% felajánlás

Képriport a IV. Lecsófőző Fesztiválról

Dósa Tibor királyi főszakács köszönti a résztvevőket.JPG

 

Indafotó képek


flash counter

Címkék

Címkefelhő

Utolsó kommentek

Egri zöld blog

Nincs megjeleníthető elem

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Angol diákok negyedszer a Pásztorvölgyiben

2009.09.28. 21:24 vany

Tizenhat pásztorvölgyis diák az iskola kiterjedt külföldi kapcsolatainak köszönhetõen idén is élményekben dús nyarat zárt. Júliusban az angliai Sheffieldben található King Edward VII School középiskola vendégei voltak, ahol matematika, történelem és irodalom órákon vettek részt, betekintettek az angol oktatási rendszerbe, megismerkedhettek Sheffield és York nevezetességeivel, és két napot Londonban is eltöltöttek.
Augusztus utolsó hetében került sor a vendéglátás viszonzására, melynek keretében a partnerdiákok rendhagyó tanítási órákon matematikai és történelmi ismereteiket bõvíthették, egy vetélkedõ keretében bekalandozták Egert, valamint kirándulásokat tettek Budapestre, a Hortobágyra, a Tisza-tóra és a Szalajka-völgybe.
A kulturális tapasztalatokon túl az idén negyedik évébe lépett angol-magyar csereprogram legfõbb értékeit az együtt töltött idõ, a közösen megszerzett élmények és a megköttetett barátságok adják, melyek által mindkét ország diákjainak szélesedett látásmódja, erõsödtek olyan képességeik, mint a tolerancia és az empátia, valamint nyitottabbá, fogékonyabbá váltak napjaink olyan fontos kérdései iránt, mint a környezetvédelem és a másság elfogadása.
A csereprogram ebben a tanévben is folytatódik.
Forrás: http://server.pasztorvolgyi.sulinet.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: pásztorvölgyi általános iskola és gimnázium

A bejegyzés trackback címe:

https://felnemet.blog.hu/api/trackback/id/tr811414086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása