Felnémet blogja

Felnémet városrész hírei, programjai, lehetőségei. Ha szeretnél a Felnémeten történtekről hírt kapni vagy szeretnél Te hírt küldeni, programot ajánlani, akkor jelentkezz az "Együtt Felnémetért!" levelezőlistára.

Adó 1% felajánlás

Képriport a IV. Lecsófőző Fesztiválról

Dósa Tibor királyi főszakács köszönti a résztvevőket.JPG

 

Indafotó képek


flash counter

Címkék

Címkefelhő

Utolsó kommentek

Egri zöld blog

Nincs megjeleníthető elem

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

"Pásztorvölgyi Iskoláért" Alapítvány

2010.09.24. 21:03 vany

Az alapítvány bemutatása

A Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnázium alapítványa 1994-ben jött létre. Az alapítvány célja az iskolában tanuló diákok tehetségének kibontakoztatásához és továbbfejlesztéséhez szükséges anyagi feltételek javítása, és külföldi kapcsolatok megteremtésének segítése, elsõsorban a nyelvtanulás hatékonyságának növelése céljából. Az alapítvány számos területen segíti a diákok munkáját, tanulását, valamint a szabadidõ hasznos eltöltésére irányuló törekvéseit. A hátrányos helyzetû tanulókat egyedi elbírálás alapján is támogatja.

Az alapítvány jóvoltából rendszeres támogatásban részesülnek az alábbi programok, rendezvények:

  • Tehetséggondozás: versenyeken, pályázatokon való részvétel finanszírozása
  • „Tehetségeinkért” ösztöndíj: az alsó/felsõ/gimnáziumi tagozatról évente 3-3 tanuló részesül rendszeres, pályázat útján elnyerhetõ ösztöndíjban
  • Erdei iskola
  • Túraszakosztály
  • Nyelvi és turisztikai táborok
  • Külföldi csereutak, tanulmányi utak: az alapítvány minden évben támogatja a csereutak útiköltségét, valamint a rászoruló diákok részvételi díjának finanszírozásában is segítséget nyújt
  • Iskolánk akrobatikus rock 'n' roll csapata
  • Alkalmankénti mozi és színházlátogatások
  • A diákönkormányzat bizonyos rendezvényei
  • Iskolánk diákújsága, a Pásztoróra
  • A poroszlói táborhely kialakításának finanszírozása
  • Az iskola eszközállományának javítása


Az alapítvány kuratóriuma:

Láng András - iskolánk leköszönt igazgatója (elnök), Rázsi Botond - iskolánk igazgatója, Makovics Tiborné, Halász János Az alapítvány elnöke és a kuratóriumi tagok együttesen követik szemmel az alapítvány mûködését és hoznak meg döntéseket. Az alapítvány tevékenységében önkéntesen vállalnak feladatot az iskola pedagógusai és diákjai.

Az alapítvány iskolai ügyeinek illetékessége Láng András és Rázsi Botond kezében összpontosul. A rendezvények, programok lebonyolításának ellenõrzése és segítése a másik két kuratóriumi tag, Makovics Tiborné és Halász János feladata. Az alapítvány tevékenységében, rendezvények szervezésében szívesen vállalnak részt a diákok, ezzel is köszönetet mondva az alapítványnak a számukra nyújtott segítségért.

Kérjük, hogy adójuk 1%-val támogassák alapítványunkat. Az alapítványunk adószáma: 18573707-1-10

Szólj hozzá!

Címkék: pásztorvölgyi iskoláért alapítvány

A bejegyzés trackback címe:

https://felnemet.blog.hu/api/trackback/id/tr762321138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása