Felnémet blogja

Felnémet városrész hírei, programjai, lehetőségei. Ha szeretnél a Felnémeten történtekről hírt kapni vagy szeretnél Te hírt küldeni, programot ajánlani, akkor jelentkezz az "Együtt Felnémetért!" levelezőlistára.

Adó 1% felajánlás

Képriport a IV. Lecsófőző Fesztiválról

Dósa Tibor királyi főszakács köszönti a résztvevőket.JPG

 

Indafotó képek


flash counter

Címkék

Címkefelhő

Utolsó kommentek

Egri zöld blog

Nincs megjeleníthető elem

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Rázsi Botond - Fidesz-KDNP

2010.10.01. 09:42 vany

Rázsi Botond vagyok, 37 éves, nős, két 8 hónapos ikerfiú édesapja.

Egri, sőt felnémeti születésű vagyok, iskoláimat egy egyetemi diploma megszerzésének kivételével Egerben végeztem. Az egri Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnázium igazgatójaként 2003-tól éppen második ciklusomat töltöm. Ez első munkahelyem is egyben, mert ’96-ban a főiskola után itt helyezkedtem el angol-matematika-informatika szakos tanárként.

Idén tavasszal az ország bölcsen felismerte, hogy jelenleg egyetlen kormányzóképes erő tudja kihúzni az ország szekerét a kátyúból. A választások óta a kormány számos intézkedésével igazolta is ezt a várakozást, de ahhoz, hogy ez a folyamat továbbhaladjon, megint egyesítenünk kell erőinket, és közösen kell rendbe tennünk az ország dolgát.

Egerben is készen áll a Fidesz-KDNP-Lokálpatrióta egylet jelöltjeiből álló, Habis László polgármester úr vezette egységes, tisztességes, szakmailag felkészült csapat arra, hogy ezt a feladatot Önökkel együtt végrehajtsa: ismerjük és értjük a város igényeit, képesek vagyunk és akarunk érte tenni, és élvezzük a kormány támogatását. Mindezeket választási szlogenünk jól foglalja össze: Előttünk a város, mögöttünk a kormány. Én helyi kötődésemet, helyismeretemet és intézményvezetői tapasztalataimat állítom ennek az ügynek a szolgálatába.

Képviselőként három alapvető feladatra koncentrálnék:

  1. Rengeteg megoldandó, ún. dologi teendő van, a Bervától kezdve, az Egri úton át egészen a Pásztorvölgyig, nem elfeledkezve Almárról: út, járda és kerékpárút fejlesztés, parkosítás, csapadékelvezető rendszer korszerűsítése, játszóterek építése, fejlesztése, stb. Ezeket az önkormányzati feladatokat megfelelő ütemezéssel, de záros határidőn belül meg kell oldani. Pontosan tisztában vagyok a konkrét teendőkkel, a kampány előtt és alatt is nagyon sok információra tettem szert a választópolgárokkal történt személyes találkozások során.
  2. Közösségépítés, közösségfejlesztés terén az utóbbi időben örvendetes folyamatok indultak el a városrészben. Képviselőként külön gondot fordítanék ennek támogatására, és arra, hogy a fiataloktól a nyugdíjasokig minden korosztály találjon magának valami szerethető elfoglaltságot: gondolok itt pl. a bervai ifjúsági klubra, több közösségi rendezvényre vagy egy érték- és hagyományápoló faluházra.
  3. A városrész képviselőjeként közvetlenebb, direktebb, naprakészebb kapcsolat szeretnék tartani a választókkal, örömmel dolgoznék együtt egy helyi emberekből álló, érdekképviseleti csapattal.


De nem csak a 12. vk. képviselője szeretnék lenni, hanem az egész városé is. Városi szinten nagy hangsúlyt fektetnék az oktatás és a kultúra fejlesztésére, hiszen Eger iskolaváros és a Magyar Kultúra Városa.

Ha mindezekkel egyetértenek, kérem, támogassák a Fidesz-KDNP-Lokálpatrióták képviselőjelöltjeit, Habis László polgármester urat és engem szavazatukkal október 3-án.

komment

Címkék: önkormányzati választások rázsi botond

A bejegyzés trackback címe:

https://felnemet.blog.hu/api/trackback/id/tr642336420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cicus-20 2010.12.26. 10:52:17

Rázsi úr!!
Itt a lehetőség megadatott,hogy a leírtakat ígéreteket beváltsa ,megvalósítsa,Almártól kezdve,de még nem látjuk a mozgást!
A többi leírtak,, a becsületes munka,tisztesség ezt ne fírtassuk,mert ez rizsa ,csak szöveg,de ezt önmagába mindenki tudja ,,--mindenki a saját pecsenyéjét sütögeti---de reméljük 4 év múlva váltunk,de lehet még hamarabb,hisz a dolgok nem úgy haladnak mint ahogy az ÍGÉRGETÉsBEN elő lett adva és sajnos sokan bevették a kefét!!!

cicus-20 2010.12.26. 10:55:13

Uram bocsá!
Most olvasom ---helyismeret és helyikötődés---
a szivem szakad meg---a röhögéstől!!!!!!!!!!!!!!

rb73 (törölt) 2011.01.17. 23:04:53

Tisztelt cicus-20!

Sajnálom, hogy nem az Ön megelégedésére végzem a munkámat. Kérem, építő észrevételeivel járuljon hozzá, hogy javíthassak ezen, akár e blogon keresztül, akár a legközelebbi fogadóórámon. Kérem, segítsen, hogy az Önök által rám bízott feladatokat jobban elvégezhessem.

Sajnálom azt is, hogy megkérdőjeleződött felnémeti mivoltom. Remélem, ük-, déd- és nagyszüleim nem forognak a sírjukban azért, mert szégyent hoztam rájuk a származásommal való kérkedéssel. Bízom abban is, hogy kollégáim, diákjaim és szüleik, a felnémeti emberek is megbocsátanak azért, hogy az elmúlt 14 évben végzett munkám során nem sikerült megismernem igényeiket.

Várom jelentkezését.

Üdvözlettel:
Rázsi Botond
képviselő, alpolgármester

netwölgyi 2011.01.18. 13:30:51

Cicusoknak és mumusoknak!
Írói aktivitás helyett cselekvő részvételt ajánlok.
A betűk ismerete önmagában lehet nagyon káros. Elsősorban azért, mert az írás felelősségét nem szívja magába minden blogíró. Ha magányos, vagy nem tud mit kezdeni idejével javaslom lépjen aktív területre, erre sok lehetőséget kínál a felnémeti társadalomfejlesztő program, amelyben Rázsi Botond - még nem képviselőként - komoly szerepet vállalt. Ha nem ismeri tájékozódjon, azaz először olvasson írás helyett. Tapasztalatom, hogy a személyes véleményt merészen kifejtők között akad olyan, aki a szavakkal játszik -azaz ír- és nem tudja tetteivel - a közösségért ,önkéntes, önzetlen cselekedeteinek felsorolása - alátámasztani írását. Csak remélni tudom, hogy "cicus" nem ebbe a kategóriába tartozik, vagy ha igen nem késő változni. Hajrá felnémeti aktív polgárok. netwölgyi

Treveri Gall 2011.05.17. 13:42:30

Tisztelt Képviselő Úr.

Megkérdeztem már Öntől máshol elektronikus formában /a szó elszáll az írás marad/ hogy készen van e már az a tiltakozó nyilvános levél melyet Orbán Viktornak, Pintér Sándornak, Balsai Istvánnak, Lázár Jánosnak?

www.frsz.hu/directory/news/news_documents/lazaralkotmanymodositasa.pdf

Erről a dokumentről van szó. Mint képviselőnek, úgy gondolom fejlett erkölcsi érzékkel, empátiával konfliktus kezeléssel és nagyfokú igazság érzettel kell rendelkeznie. Hiszen a választás Önre esett. Jók közül a legjobb!!! A levél szempontjából irreleváns hogy Ön nem országgyűlési képviselő. Azon a területen melyet Ön is képvisel nagyon sok nyugállományú rendőr, katona stb. él akik a törvények maximális betartása mellett elmentek nyugállományba. Kérem tegye a dolgát Képviselő ÚR, képviselje a választók érdekeit. Hívja fel Balsai Úr figyelmét a visszaható hatály nevű jogi passzusra mint generális szabályra. NEM ILLESZTHETŐ EGY TÖRVÉNYÜNKBE SEM A MÓDOSÍTÓ INDÍTVÁNY!! Ergo. Törvénytelenség. A Törvéntelenség pedig jogot nem alapít!!!!

várom válaszát.

tisztelettel Vallus István ny. rendőr őrnagy.
süti beállítások módosítása