Felnémet blogja

Felnémet városrész hírei, programjai, lehetőségei. Ha szeretnél a Felnémeten történtekről hírt kapni vagy szeretnél Te hírt küldeni, programot ajánlani, akkor jelentkezz az "Együtt Felnémetért!" levelezőlistára.

Adó 1% felajánlás

Képriport a IV. Lecsófőző Fesztiválról

Dósa Tibor királyi főszakács köszönti a résztvevőket.JPG

 

Indafotó képek


flash counter

Címkék

Címkefelhő

Utolsó kommentek

Egri zöld blog

Nincs megjeleníthető elem

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Közművesített a Béke-telep

2009.08.30. 10:41 vany

Az utolsó öt család házánál is kiépítették a közműhálózati csatlakozásokat a Béke-telepen. A víz, szennyvíz és gázhálózati bekötéseket a lakók egyénileg intézik. A közműberuházást, az út- és járdaépítést a Felnémeti Rehabilitációs Programból finanszírozták.
A Béke-telepen tavaly végezték el az útfelújítást, építettek járdát és megkezdték a közműhálózat kiépítését. A víz-, szennyvíz- és gázvezetékek egyéni csatlakozásinak kiépítése ezen a héten befejeződik. Az infrastrukturális fejlesztés 38 család élet- és lakókörülményeit javítja. Két család új ház építését tervezi, hatan bővítést, szobát és fürdőszobát építenek házukhoz. A víz, szennyvíz és gázhálózati bekötéseket a lakók egyénileg intézik. kisebbségi önkormányzat pályázatot nyújt be a balesetveszélyes házak felújítására. A Béke-telepen több olyan ház is van, melyeknek a tetőszerkezetét cserélni vagy javítani kellene.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Videó megtekintése
Forrás: TvEger Dorkó Zsuzsanna, 2009. augusztus 26.
Fotó: www.szetaeger.hu

Szólj hozzá!

Címkék: béke telep

A bejegyzés trackback címe:

https://felnemet.blog.hu/api/trackback/id/tr691348067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása